Fototapetti luo aidon tunnelman

fotatapetti

Fototapetin avulla voi omassa kodissa päästä kukkakedon keskelle, vuoristojärven rannalle tai kaupungin valoihin.
Fototapetista on tullut suosittu sisustuselementti. Markkinoilla on aikaisempaa laadukkaampia fototapetteja ja monipuolisempia malleja. Fototapetteja käytetään usein julkisissa tiloissa kuten yritysten auloissa tai kahviloissa, mutta kodeissakin fototapetin käyttö on lisääntynyt viime aikoina huomattavasti.
Lastenhuoneen seinälle voi valita elokuvahahmoja tai kiehtovan tarinan. Kukista pitävä saa nähdä vaikkapa vesipisarat kukan lehdellä. Öisestä valaistusta kaupunkimaisemasta tai vuoristojärven tunnelmasta pitävä voi hänkin päästä toivomaansa tunnelmaan. 

Fototapettia voi käyttää yhdelle seinälle, taulun tavoin keskellä seinää, kaistaleena pitkää käytävää katkaisemaan tai vaikkapa oveen.
Fototapetin hinta riippuu tapetin koosta ja laadusta. Useimmiten nykyisen fototapetin laatu on sellainen, että se kestää pyyhkimisen ja se asetetaan seinälle aivan samaan tapaan kuin muutkin tapetit.foto5Tapetti oma ottamasta kuvastakin on mahdollinen ja fototapetteja voidaan omasta kuvasta painaa paperille, kankaalle, tarralle tai muoville. Suurikokoisiinkin painatuksiin päästään kokoamalla kuva useasta eri osasta.”
(Lainattu: Arja Ukkonen, Kouvolan Sanomat 16.11.2005)